Gummibælte 200x72x40
DKK 1.095,-
Gummibælte 200x72x40


Alle Scanbolts gummibælter er fremstillet af den bedste kvalitet gummi, som sikrer at bælterne kan benyttes på både fladt og ujævnt terræn uden tab af ydeevne eller reduktion af levetid.

Alle gummibælterne i vores sortiment er produceret med en højkvalitets gummiblanding der garanterer lang levetid, godt vejgreb og suveræn modstandsdygtighed over for snit og ryk forårsaget af ujævnt og svært terræn.
Vores gummibælter er udført i et led frit design med kontinuerlige wirer i højstyrke stål dybt inde i gummiet, hvilket sikrer jævn greb på hele bæltet og høj resistens overfor stræk og revner.
De solide stål led i vores bælter sikrer en meget skånsom drift med minimal slitage på de øvrige undervognsdele samtidig med en behagelig og vibrationsfri kørsel.
Alle vores bælter er bygget efter OEM specifikationerne, så du er garanteret at bæltet passer perfekt på din gravemaskine.

Igennem et tæt og langvarigt samarbejde med producenterne af vores gummibælter, er vi i stand til at holde os konstant på forkant med vores konkurrenter.
Via nyeste teknologier indenfor gummibælte industrien samt konstant optimering af fabrikationen, kan vi tilbyde nogle af markeds bedste gummibælter, som opfylder alle ISO-standarder.


Tag: Larvebånd, Larvefødder, Gummibånd,Gummilarv, Rubbertrack, Larvefod, Belte,

Alle priser er excl. 25 % moms

Copyright © by ScanBolt A/S - Sitemap
EffectShop