Indkøbskurv

Ingen varer valgt

Gummibælte
DKK 4.195,-
Gummibælte


Alle Scanbolts eftermarkeds gummibælter er fremstillet af den bedste kvalitet gummi, som sikrer at bælterne kan benyttes på både fladt og ujævnt terræn uden tab af ydeevne eller reduktion af levetid.

Alle gummibælterne i vores sortiment er produceret med en højkvalitets gummiblanding der garanterer lang levetid, godt vejgreb og suveræn modstandsdygtighed over for snit og ryk forårsaget af ujævnt og svært terræn.
Vores gummibælter er udført i et ledfrit design med kontinuerlige wirere i højstyrke stål dybt inde i gummiet, hvilket sikrer jævn greb på hele bæltet og høj resistens overfor stræk og revner.
De solide stål led i vores bælter sikrer en meget skånsom drift med minimal slidtage på de øvrige undervognsdele samtidig med en behagelig og vibrationsfri kørsel.
Alle vores bælter er bygget efter OEM specifikationerne, så du er garanteret at bæltet passer perfekt på din gravemaskine.

Igennem et tæt og langvarigt samarbejde med producenterne af vores gummibælter, er vi i stand til at holde os konstant på forkant med vores konkurrenter.
Via nyeste tekonogier indenfor gummibælteidustrien samt konstant optimering af fabrikationen, kan vi tilbyde nogle af markeds bedste gummibælter, som opfylder alle ISO-standarder.

Når du søger nye gummibælter til din maskine, er det vigtigt at undersøge kvaliteten før du køber.
Ved at investere lidt flere penge fra starten, for et kvalitets gummibælte, vil du være taknemmelig i det lange løb.
Stol ikke på leverandører der hævder, at deres bælter er de "bedste" og "billigste" - Dette er ikke muligt.
Brug din sunde fornuft, et kvalitets bælte vil koste lidt mere.

Andre interessante produkter

Fedtpistol inkl 1 tube fedt

Varens udseende, farve, og design kan i visse tilfælde afvige fra billedet

Varens udseende, farve, og design kan i visse tilfælde afvige fra billedet

DKK 249,00

Alle priser er excl. 25 % moms

Copyright © by ScanBolt A/S - Sitemap
EffectShop